Search found 30 matches

by pehendrix
Thu Apr 27, 2023 8:57 pm
Forum: General Discussion & Support
Topic: HOW TO? Search on tags across Sections
Replies: 0
Views: 2146

HOW TO? Search on tags across Sections

I use conventions for tags (e.g., #TagName for General; @TagName for authors, sources, and other entities; etc.). For example, #AI; @ChatGPT; etc. I'd like to search for Notes across sections that contain a particular Tag (e.g., #AI) - unfortunately, unless I'm mistaken, MyInfo returns posts that co...
by pehendrix
Mon Mar 20, 2023 8:08 pm
Forum: General Discussion & Support
Topic: BUG REPORT - Created (Date) Is Incorrect
Replies: 1
Views: 1014

BUG REPORT - Created (Date) Is Incorrect

For some reason, the "Created" date inserted by MyInfo is inconsistent and, more often that not, incorrect. I discovered when I set up a list that included the Created column and found that many of articles I had posted today March 20th in a section were assigned a date of Feb. 23th. See a...
by pehendrix
Mon Feb 27, 2023 7:10 pm
Forum: General Discussion & Support
Topic: [fixed] MyInfo closing, then reports "crashed"
Replies: 3
Views: 976

[fixed] MyInfo closing, then reports "crashed"

Petko - sent you the error report via e-mail. Happening since the latest update that I installed 2-3 days ago.
by pehendrix
Thu Feb 23, 2023 4:57 am
Forum: General Discussion & Support
Topic: [fixed] In latest release, tags are being changed to lower case
Replies: 3
Views: 1022

[fixed] In latest release, tags are being changed to lower case

Just installed latest release... normally I enter proper names (individuals, companies, etc.) with the proper capitalization and they appear properly, as entered. Since installing the latest release the tag capitalization appears to have changed. Now, in the Tag Pane, tags I've previously created ap...
by pehendrix
Mon Feb 13, 2023 5:57 am
Forum: General Discussion & Support
Topic: "Rename tag" not available in drop-down Tag menu
Replies: 1
Views: 787

"Rename tag" not available in drop-down Tag menu

When right-clicking on a tag in the Tag editor window above the Notes editor, normally a drop-down w/ 5 Tag commands appears, including Copy, Rename, Delete, etc. However, now only Copy All Tags appears and the other 4 are grayed out. How do I get all of the commands to appear in the Drop-down menu?...
by pehendrix
Thu Dec 08, 2022 3:31 pm
Forum: Suggestions
Topic: Not sure if this is a bug or a feature request
Replies: 0
Views: 2381

Not sure if this is a bug or a feature request

Sometimes the navigation arrorws in the Menu bar are "grayed out" and I'm unable to activate... this appears to happen when I've added a Topic as a "placeholder" but haven't yet added any text in the main text box. I often add Topic placeholders without adding text and would like...
by pehendrix
Wed Dec 06, 2017 7:13 am
Forum: General Discussion & Support
Topic: Send to MyInfo in Chrome Not Working
Replies: 1
Views: 2106

Send to MyInfo in Chrome Not Working

Petko - I've just installed the add-in "Sent to MyInfo." Tried each of the options (copy text; etc.) a couple of times... nothing gets copied into an open MyInfo topic. Is there something else one must do to copy? Two related questions (once I get Send to to work): 1. Where is the text cop...
by pehendrix
Fri Apr 27, 2012 2:30 am
Forum: Archive
Topic: [fixed in 6.08]Problem with new ver. when Cutting and Past..
Replies: 1
Views: 2115

[fixed in 6.08]Problem with new ver. when Cutting and Past..

I just upgraded to latest version. Something has changed that is a big step backward... Ordinarily, I select the title and text from a website (CRTL-S), copy (CRTL-C), position my cursor in the left-hand pane of MyInfo, paste (CRTL-V), and the title is copied in the Left-hand pane and the title plus...
by pehendrix
Sat Nov 28, 2009 6:02 am
Forum: Archive
Topic: Bug Report - Search Results Links Not Working
Replies: 2
Views: 2406

Bug Report - Search Results Links Not Working

Petko wrote:Could you send that file at support@milenix.com?
Just sent.
by pehendrix
Thu Nov 26, 2009 7:57 am
Forum: Archive
Topic: Bug Report - Search Results Links Not Working
Replies: 2
Views: 2406

Bug Report - Search Results Links Not Working

In one of my files, when I search on a topic, search results appear in the Search pane. However, when I click on a result, it does not take me to the corresponding document - the display simply remains where unchanged.

Pls advise.

Thank you.

Phil Hendrix
by pehendrix
Thu Oct 29, 2009 5:27 pm
Forum: Archive
Topic: Is it possible to "mass edit" hyperlinks w/in a To
Replies: 1
Views: 2264

Is it possible to "mass edit" hyperlinks w/in a To

Petko - I just realized that when renaming a file the hyperlinks that link to that file do not update. Unfortunately, I now have hyperlinks that refer to a previous version of a file (e.g., filenameABC instead of filenameXYZ). Lesson learned going forward - don't rename a file that has hyperlinks to...
by pehendrix
Fri Oct 23, 2009 8:40 pm
Forum: Archive
Topic: Bug - File content shown differs from File in Tab Name
Replies: 1
Views: 2253

Bug - File content shown differs from File in Tab Name

Petko - MyInfo is doing something very strange and causing me much grief. When I have several topics open, and close one, and then click on a Tab for one of the remaining open topics, it shows the contents of the topic I've just closed! I'm not sure what is causing this - closing a Topic is pretty s...
by pehendrix
Mon Sep 28, 2009 3:00 pm
Forum: Archive
Topic: Is it possible to assign keyboard shortcut to different key?
Replies: 2
Views: 2615

Is it possible to assign keyboard shortcut to different key?

I'm unable to find this in the Help file. If not, this would be a very useful addition.

Thank you.

Phil H.